Setfoto 'Black Adam' onthult eerste blik op Justice Society Of America

Setfoto 'Black Adam' onthult eerste blik op Justice Society Of America

Actrice Quintessa Swindell is te zien als Cyclone...

Een setfoto van Warner Bros. hun aankomende superheldenfilm Black Adam, met in de hoofdrol spierbundel Dwayne 'The Rock' Johnson, biedt ons een kleine blik op de Justice Society Of America.

Black Adam is al een aantal jaren in de maak en fans hebben reikhalzend uitgekeken naar rapporten of foto's om hen een idee te geven van wat ze kunnen verwachten qua verhaal van de titulaire antiheld.

Een recent beeld geeft een impressie van de zich langzaam vormende Justice Society Of America, in het bijzonder van actrice Quintessa Swindell die de belangrijke rol van Cyclone moet gaan spelen.

Ze staat op de achtergrond terwijl de focus op de clapper ligt, maar is net duidelijk genoeg om kijkers een idee geven van hoe ze eruit ziet. En met de DC FanDome op komst, lijken er nog flink wat spannende andere details onthuld te gaan worden.

Wie is dit personage?
De casting van Swindell werd aangekondigd in december 2020. Cyclone, ook bekend als Maxine Hunkell, is de kleindochter van de originele robotachtige Red Tornado en een origineel lid van de JSOA.

Nadat ze als baby was ontvoerd door de maker van Red Tornado, werd Hunkell geïnjecteerd met nanotechnologie die haar de mogelijkheid gaf om te vliegen, de lucht te manipuleren en geluid te regelen.

NieuwsFilm

meest populair