Chris Hemsworth terug voor nog meer Thor bij Marvel!?

Chris Hemsworth terug voor nog meer Thor bij Marvel!?

Marvel zou hem nog vaker willen zien.

Chris Hemsworth schijnt een nieuwe deal getekend te hebben bij Marvel Studios voor maar liefst drie nieuwe films als Thor. Welke dat zijn?

De site Giant Freakin Robot beweert dat Hemsworth de deal getekend heeft voor meer nieuwe films als Thor. Het zouden er drie zijn, die hij maakt na zijn eerstvolgende soloavontuur, Thor: Love and Thunder.

Drie nieuwe films
Een van die nieuwe films zal vermoedelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn. De laatste keer dat we Thor zagen, was aan boord van het schip van de Guardians. Een andere mogelijkheid is Doctor Strange in the Multiverse of Madness, aangezien Thor eerder een ontmoeting met Doctor Strange had.

Als Hemsworth echt een nieuwe deal getekend heeft bij Marvel Studios, is dat mooi nieuws. En gek voelt het niet, aangezien hij samen met Taika Waititi een briljante manier heeft gevonden om met het personage om te gaan.

In de film Thor: Love and Thunder zien we hoe Thor het op moet nemen tegen Gorr the God Butcher. Daarbij krijgt hij hulp van Jane Foster, die superkrachten ontwikkelt.

NieuwsFilm

meest populair