Poll: De 7 nieuwe DC-superheldenfilms: van 'The Batman' tot 'Blue Beetle'

Poll: De 7 nieuwe DC-superheldenfilms: van 'The Batman' tot 'Blue Beetle'

Naar welke van deze films kijk jij het meest uit?

Afgelopen weekend kregen we heel wat beelden te zien voor de toekomstige titels van DC Films en Warner Bros., waarvan er ook een aantal op HBO Max gaan verschijnen. Er staan ondertussen zeven films officieel gepland binnen en buiten het DC Extended Universe.

De eerstvolgende verfilming van strips van DC Comics verschijnt volgend jaar maart en dat is uiteraard The Batman waarin Robert Pattinson de titelheld speelt. In de daaropvolgende zomer is het eindelijk tijd voor de Black Adam-film met Dwayne Johnson.

In het najaar van 2022 moeten zelfs twee films verschijnen met de solofilm The Flash met Ezra Miller als Barry Allen en in december keert Jason Momoa terug als de titelheld in Aquaman and the Lost Kingdom.

In 2022 krijgt ook een vrouwelijke heldin een eigen DCEU-film. In Batgirl speelt Leslie Grace de rol van Barbara Gordon. Voor 2023 staan voorlopig twee films vast met Shazam!: Fury of the Gods met Zachary Levi weer als Shazam en op HBO Max debuteert dat jaar Xolo Maridueña als het gelijknamige personage in de vermoedelijke DCEU-film Blue Beetle.

Naar welke film kijk jij het meeste uit
Er zijn nog een aantal live action-films die mogelijk wel of niet verschijnen van DC Films, maar bovenstaande films zijn bevestigd. Nu de vraag: naar welke kijk jij het meest uit? Laat je onderbouwing eventueel achter op de gebruikelijke plaats onder de poll.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair