Poll: De 7 nieuwe DC-superheldenfilms: van 'The Batman' tot 'Blue Beetle'

Naar welke van deze films kijk jij het meest uit?

Bram de Groot 19 October 2021 13:49 in Poll
Afgelopen weekend kregen we heel wat beelden te zien voor de toekomstige titels van DC Films en Warner Bros., waarvan er ook een aantal op HBO Max gaan verschijnen. Er staan ondertussen zeven films officieel gepland binnen en buiten het DC Extended Universe.

De eerstvolgende verfilming van strips van DC Comics verschijnt volgend jaar maart en dat is uiteraard The Batman waarin Robert Pattinson de titelheld speelt. In de daaropvolgende zomer is het eindelijk tijd voor de Black Adam-film met Dwayne Johnson.

In het najaar van 2022 moeten zelfs twee films verschijnen met de solofilm The Flash met Ezra Miller als Barry Allen en in december keert Jason Momoa terug als de titelheld in Aquaman and the Lost Kingdom.

In 2022 krijgt ook een vrouwelijke heldin een eigen DCEU-film. In Batgirl speelt Leslie Grace de rol van Barbara Gordon. Voor 2023 staan voorlopig twee films vast met Shazam!: Fury of the Gods met Zachary Levi weer als Shazam en op HBO Max debuteert dat jaar Xolo Maridueña als het gelijknamige personage in de vermoedelijke DCEU-film Blue Beetle.

Naar welke film kijk jij het meeste uit
Er zijn nog een aantal live action-films die mogelijk wel of niet verschijnen van DC Films, maar bovenstaande films zijn bevestigd. Nu de vraag: naar welke kijk jij het meest uit? Laat je onderbouwing eventueel achter op de gebruikelijke plaats onder de poll.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroenevertp

Avatar

De nieuwe Shazamfilms lijken me erg leuk !

Robbepost

Avatar

Anders namelijk:
Zack Snyders Justice League 2

don lukas

Avatar

Geen enkele. Allemaal rotzooi.

MichaelCaine

Avatar

The Batman lijkt een goede te worden en verder Flash voor BatKeaton.. als DC fan hoop ik dat Blue Beetle goed gedaan wordt

RogueWon

Avatar

Ik zal ze allemaal wel eens checken, maar ik ben alleen echt benieuwd naar Aquaman 2. Batman zal wss ook wel leuk zijn, maar kan echt niet tegen al die woke-casts. Catwoman en Gordon zijn nu 'zwart' of Afro-Amerikaans. Waarom? Waarom niet Japans, Zuidoost Aziatisch, Latino, Oost-Europees, Noord-Afrikaans, Zuid-Afrikaans, West-Afrikaans, Inuit etc.?

ArnoQ

Avatar

Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat de Batman films iets toevoegen aan de Nolan films.

rainking

Avatar

Ik heb op de nieuwe Shazam gestemd, maar ik denk dat die en Blue Beetle bij mij een beetje gelijk op gaan. Van Shazam vond ik de eerste film heel erg leuk en van Blue Beetle is ook een leuke, vermakelijke film te maken.

De rest heeft allemaal wel iets wat me niet aanstaat en dat ligt voornamelijk aan de casting. Wat dat betreft zijn zowel Marvel als DC de laatste jaren goed bezig om me geld te besparen, namelijk door meer bezig te zijn met "politiek" dan met goede verhalen. Ik koop voortaan maar alleen nog de oudere comics.

Popcultuurfreak

Avatar

De eerste Shazam was echt leuk. Maar toch ga ik voor batman. Vooral omdat ik de Riddler weer graag wil zien.

Sunspot

Avatar

The Flash! Alleen al om de terugkeer van zowel Keaton's Batman en Batfleck.

En het verhaal.

starbass

Avatar

Hoop vooral dat ze beter worden dan de vorige DC films... Batman en Black Adam leken me het leukste, maar begreep dat Black Adam ook onderdeel is van de Shazam verhalen, dat maakt me weer wat minder hoopvol.

NieuwsFilm

meest populair