Nicolas Cage is zo kaal als een biljartbal op eerste setfoto 'Butcher's Crossing'

Aan toewijding nog steeds geen gebrek...

Momenteel wordt er links en rechts weer het nodige opgenomen in filmland en één project daarvan is de western Butcher's Crossing met de 57-jarige workaholic Nicolas Cage in de hoofdrol.

De camera's draaien volop in Montana en Cage lijkt het publiek (maar vooral zijn fans) te gaan trakteren op weer een memorabel personage.

Het verhaal van de film vertelt over een jonge schoolverlater uit Harvard die zijn lot in het Westen zoekt door zich te verbinden aan een team van buffeljagers onder leiding van ene Miller (Cage). Samen beginnen ze aan een schrijnende reis waarbij ze hun leven en gezond verstand op het spel zetten. De titel verwijst naar het kleine stadje in Kansas uit 1870.

Verrassende nieuwe look
Een eerste setfoto van Cage is nu opgedoken waarop hij zijn hoofd volledig kaalgeschoren heeft. Als dit beeld ook maar enigszins in de buurt komt van hoe het eindresultaat uitpakt, dan staat het publiek weer een wilde rit te wachten, zoals gebruikelijk bij de 'Rage Cage'.

Nieuwsgierig geworden naar de foto van een kaalgeschoren Cage? Bekijk deze dan snel hier op de officiële pagina van DEADLINE.

NieuwsFilm

meest populair