Nicolas Cage is zo kaal als een biljartbal op eerste setfoto 'Butcher's Crossing'

Aan toewijding nog steeds geen gebrek...

Arjen Rooseboom 19 October 2021 14:19 in Algemeen
Momenteel wordt er links en rechts weer het nodige opgenomen in filmland en één project daarvan is de western Butcher's Crossing met de 57-jarige workaholic Nicolas Cage in de hoofdrol.

De camera's draaien volop in Montana en Cage lijkt het publiek (maar vooral zijn fans) te gaan trakteren op weer een memorabel personage.

Het verhaal van de film vertelt over een jonge schoolverlater uit Harvard die zijn lot in het Westen zoekt door zich te verbinden aan een team van buffeljagers onder leiding van ene Miller (Cage). Samen beginnen ze aan een schrijnende reis waarbij ze hun leven en gezond verstand op het spel zetten. De titel verwijst naar het kleine stadje in Kansas uit 1870.

Verrassende nieuwe look
Een eerste setfoto van Cage is nu opgedoken waarop hij zijn hoofd volledig kaalgeschoren heeft. Als dit beeld ook maar enigszins in de buurt komt van hoe het eindresultaat uitpakt, dan staat het publiek weer een wilde rit te wachten, zoals gebruikelijk bij de 'Rage Cage'.

Nieuwsgierig geworden naar de foto van een kaalgeschoren Cage? Bekijk deze dan snel hier op de officiële pagina van DEADLINE.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Kijk zoiets zou Bruce Willis nooit doen!

Ik denk eerlijk gezegd niet dat Cage hier veel voor hoefde te doen, volgens mij is hij al redelijk kaal. Of een combi van nog wat eigen haar, transplantaten en een pruik.
Hij heeft dit ooit al eerder in een film gehad en kan het prima hebben zolang hij wel wat gezichtshaar laat staan anders word het net als bij Willis zo'n blote billen kop.
Nu Steven Segal nog.

Master Of Films

Avatar

En in Pig had hij zo'n geweldig bos haar. Enfin The Rage Cage is dedicated Smiley face

lamoteg

Avatar

Begint meer en meer op Urbanus te trekken .

NieuwsFilm

meest populair