Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Te zien op: Prime Video
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar een vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen van de aarde op te nemen tegen de vijanden van Outworld om de wereld te redden. Zo raakt hij betrokken bij een decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen vijandige ninja-clans.

World War Z (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Te zien op: Videoland / Prime Video
Wanneer er een virus uitbreekt dat mensen verandert in hondsdolle zombies, wordt voormalig VN-medewerker Gerry Lane door de Amerikaanse regering gevraagd om de oorzaak van deze wereldwijde pandemie te achterhalen. Lane laat zijn gezin achter en begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.

Love, Simon (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Te zien op: Disney+ (via Star)
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair