Verrassende nieuwe favoriet voor de rol van James Bond

Verrassende nieuwe favoriet voor de rol van James Bond

Als opvolger van Daniel Craig.

No Time to Die draait nu een paar weken in de bioscoop. De geruchtenmolen rond James Bond is mede daardoor op volle toeren aan het draaien. Want wie neemt de rol van Bond over van acteur Daniel Craig, die nu officieel afscheid heeft genomen?

Er zijn heel wat namen die al een tijdlang rondzingen. Denk aan Tom Hardy, Richard Madden en Idris Elba. Natuurlijk sloot Elba deze week nog uit dat hij de rol van James Bond zou gaan spelen. Nu is er een nieuwe kandidaat volgens een Amerikaanse bookmaker.

Nieuwe 007-kandidaat
US-Bookies stelt dat Tom Hopper een belangrijke kanshebber voor de rol van James Bond is. Zij zetten zijn kansen op 7/2, net iets hoger dan die van Richard Madden, Tom Hardy en Regé-Jean Page.

Hopper had voorheen nog een kans van 100/1 om de nieuwe Bond te worden, maar nu de trailer van Resident Evil: Welcome to Raccoon City te zien is, blijken zijn kansen gegroeid.

De 36-jarige acteur ken je vermoedelijk vooral van de Netflix-serie The Umbrella Academy, die nu twee seizoenen heeft en waarin de acteur als Luther te zien is.

NieuwsFilm

meest populair