The Flash moet dit aanpassen aan het pak van Batman

The Flash moet dit aanpassen aan het pak van Batman

De langverwachte terugkeer van Michael Keaton moet een einde maken aan dit ongemak.

De teaser van The Flash gaf een korte blik op Micheal Keaton's Batman. Hoewel de fans reikhalzend uitkijken naar de terugkeer van de Batman uit de films van Tim Burton was de acteur zelf in de eerste instantie terughoudend.

Het originele Batmanpak kende namelijk een aantal vervelende ongemakken voor de acteur. Zo waren door het dikke masker de tegenspelers moeilijk te verstaan. Maar met name het feit dat het pak geen mogelijkheid had om het hoofd te draaien was lastig. Hierdoor moest Keaton zijn hele torso draaien als hij iemand moest aankijken.

Dit is met name zichtbaar in de vechtscenes in de Batmanfilms van Tim Burton. Hoewel deze al stukken beter waren dan die in de Batmanserie met Adam West oogden deze toch wat stijfjes. De verwachting is nu dat het pak is aangepast voor 'The Flash' waardoor Batman zijn hoofd nu wel kan draaien.

The Dark Knight
Het probleem met het pak speelde ook in de latere Batmanfilms. Pas in The Dark Knight kreeg Batman een pak waarbij hij zijn hoofd weer vrij kon bewegen. Dit ongemak en de oplossing daarvoor zaten zelfs in het script van de film verwerkt, als Batman aan Lucius Fox om een aangepast pak vraagt.

Ezra Miller's The Flash kampt zelf niet met dit probleem en kan zijn hoofd vrij bewegen. Het is te hopen voor Keaton dat hij nu ook is verlost van dit ongemak.

NieuwsFilm

meest populair