Deze 5 films kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

Het is weer een topweek.

Jim Pedd 25 October 2021 22:30 in Featured
Elke week kijken we weer naar de grootste filmreleases op de grote streamingdiensten: Netflix, Prime Video en Disney+. Ook vandaag hebben we weer vijf toffe nieuwe titels voor je.

Hypnotic (2021)
Regie: Matt Angel, Suzanne Coote | Cast: Kate Siegel, Jason O'Mara, Dulé Hill, Lucie Guest | Releasedatum: 27 oktober op NETFLIX
Jenn heeft het gevoel dat ze persoonlijk en professioneel in een diep dal zit. En dus roept ze de hulp van een hypnotherapeut in, waarna ze belandt in een dodelijk spelletje met haar geest op het spel.

Army of Thieves (2021)
Regie: Matthias Schweighöfer | Cast: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin | Releasedatum: 29 oktober op NETFLIX
Deze prequel speelt zich af in de jaren voor Army of the Dead. We volgen de Duitse kluizenkraker Ludwig Dieter, die een groep aspirant-dieven op een topgeheime overval leidt, ergens aan de begintijd van de zombie-apocalypse.

App (2013)
Regie: Bobby Boermans | Cast: Hannah Hoekstra, Isis Cabolet, Robert de Hoog, Mark van Eeuwen | Releasedatum: 29 oktober op DISNEY+
Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) sluit zich helemaal af in de wereld van apps en sociale media. Na een feest waarin ze te diep in het glaasje kijkt, ziet ze dat een onbekende een app op haar telefoon heeft gezet die alle informatie lijkt te hebben over haar situatie en die van haar vrienden. Als haar vrienden een voor een omkomen, snapt ze dat de app meer is dan een simpel handigheidje.

De Wilde Stad (2018)
Regie: Mark Verkerk | Cast: Martijn Fischer | Releasedatum: 29 oktober op DISNEY+
Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het ís natuur. Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland-Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven , simpelweg omdat ze te druk zijn, met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop (voice-over: Martijn Fischer).

The Hills Have Eyes (2006)
Regie: Alexandre Aja | Cast: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin | Releasedatum: 29 oktober op DISNEY+
Om het verstoorde gezinsleven wat te herstellen en hun zoveel jarig huwelijk te vieren, rijden Big Bob en Ethel Carter met de hele familie en een grote caravan door de woestijn van New Mexico. Oudste dochter Lynn en haar man Doug maken zich zorgen over hun pasgeboren baby, terwijl de tiener Brenda en de jonge Bobby al helemaal geen zin hebben in de onderneming. Als Big Bob een omweg neemt en ze onverhoopt autopech krijgen, zijn de Carters aan hun lot overgelaten in de bloedhete zon. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de ogenschijlijk verlaten woestijn. Er woont een genetisch gemuteerde, bloeddorstige groep nomaden in de heuvels, die het op de Carters hebben voorzien. Een voor een staat hun een afschuwelijke dood te wachten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thijsp007

Avatar

Ben benieuwd naar army of thieves

Sunspot

Avatar

Waar is de Prime Video film dan

Ang3l

Avatar

App was toch in de bios geintegreerd met je mobiele telefoon? Zou dat met de streaming versie ook werken?

NieuwsFilm

meest populair