Een belangrijke update in het creatieve team van 'Final Destination 6'

Een belangrijke update in het creatieve team van 'Final Destination 6'

Er zit weer schot in de zaak...

Hoewel Final Destination 5 de franchise mooi afsloot door te eindigen waar Final Destination begon, werd er alweer een hele tijd geleden een reboot aangekondigd die iets verfrissends moet brengen.

In een nieuw artikel van DEADLINE over de nieuwe thriller Bed Rest wordt opgemerkt dat de schrijfster/regisseuse van die film, Lori Evans Taylor, momenteel het zesde deel aan het schrijven is, wat zou suggereren dat er een wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden.

Draaideur from hell
In een gesprek met DIGITAL SPY vertelde producent Craig Perry wat hij van plan is: "We gaan spelen met de wereld van eerstehulpverleners, zoals politie, brandweer en ambulance. Deze lieden krijgen dagelijks te maken met de dood en maken keuzes die ervoor kunnen zorgen dat mensen leven of sterven".

"We vertrouwen op hun goede beoordelingsvermogen, expertise en kalm gedrag. Dus waarom zou je die mensen niet eens een keer in zo'n nachtmerriesituatie brengen en nu voor zichzelf"?

Fans lijken dus verzekerd van een vertrouwd deel, maar wel met een vers tintje. Perry lichtte zelfs plagerig een tipje van de sluier op: "Reken maar dat niemand ooit nog hetzelfde naar een draaideur zal kijken..."

NieuwsFilm

meest populair