Grootse scène in 'Avengers: Endgame' was uitbuiting volgens testpubliek

Grootse scène in 'Avengers: Endgame' was uitbuiting volgens testpubliek

De eerste A-Force scène werd afgeschoten na testronde.

De films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame waren groots van opzet en zeker Endgame had een aantal enorm grootse scènes met groepen superhelden bij elkaar.

Een van de opvallendste scènes tijdens het eindgevecht was de team-up van een hele reeks vrouwelijke superhelden. De scène was al niet bij iedereen een favoriet, maar nu blijkt dat de eerste versie van de "A-Force"-scène werd al afgeschoten door het testpubliek.

Girl Power ook afgeschoten tijdens testvertoning
In het boek The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe wordt duidelijk dat het testpubliek de eerste versie van de scène al teveel een "uitbuiting" vond.

"Toen we begonnen met het testen van de film, was er een beetje bezorgdheid dat die scène teveel als uitbuiting van de situatie zou overkomen. Gaan mensen zoiets zeggen van: 'Oh, je gebruikt die scène alleen maar om de scène te kunnen laten zien. Heeft het eigenlijk iets toe te voegen aan de rest van het verhaal?' Dat was altijd een zorg in ons achterhoofd."

Klaarblijkelijk werd de scène dus aangepast na de testvertoning, maar nog altijd zijn er mensen die de scène maar niks vonden.

In de scène zagen we Brie Larsons Captain Marvel, Tessa Thompsons Valkyrie, Gwyneth Paltrows Pepper Potts, Letitia Wrights Shuri, Zoe Saldana's Gamora, Pom Klementieffs Mantis, Danai Gurira's Okoye, Evangeline Lilly's Wasp, Elizabeth Olsens Wanda Maximoff en Karen Gillans Nebula een moment samenkomen in een soort money shot.

NieuwsFilm

meest populair