Impact Thanos en 'Avengers: Endgame' in clip 'Eternals'

Impact Thanos en 'Avengers: Endgame' in clip 'Eternals'

Eternals komt voort uit het gedoe rond Thanos.

De verschillende snaps in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame zorgen voor heel wat rimpels in het Marvel Cinematic Universe. Het mag ondertussen duidelijk zijn dat ook de Eternals te maken krijgen met de impact van de kracht van de Infinity Stones.

Hieronder zie je namelijk een nieuwe clip uit Eternals met daarin een monoloog van het personage Ajak van actrice Salma Hayek, waar Ikaris van Richard Madden aandachtig naar zit te luisteren. Ajak verwijst naar de Snap van Thanos en de daarop volgende Blip waarbij de helft van de bevolking weer terugkeerde.

Clip uit Eternals
De Marvel-film van regisseur Chloé Zhao belooft sowieso anders te worden dan de eerdere Marvel-films. Uiteraard is er actie tussen de Eternals en Deviants, maar er is ook veel personageontwikkeling.

Een van de belangrijkste verhaallijnen in de film gaat over de eerder genoemde Ikaris en zijn geliefde Sersi, gespeeld door actrice Gemma Chan. De grote vraag welke impact de film gaat hebben op het Multiverse, het thema van minimaal Phase 4 in de filmreeks. Je kunt het vanaf aankomende woensdag in de bioscoop zien.



NieuwsFilm

meest populair