'Thor: Love and Thunder'-beelden hinten naar flashback 'Thor: The Dark World'

'Thor: Love and Thunder'-beelden hinten naar flashback 'Thor: The Dark World'

Thor: Love and Thunder klinkt steeds leuker.

Setfoto's van Thor: Love and Thunder laten zien dat de film mogelijk een flashback bevat naar Thor: The Dark World. De opnames vinden nog altijd plaats en de release van de Marvel-film moet in juli 2022 plaatsvinden.

Er is nog maar weinig bekend over het verhaal van Thor: Love and Thunder, maar het is zeker dat Thor te maken krijgt met Gorr the God Butcher als grote slechterik. In de comics was hij een buitenaards wezen dat een miserabel leven leidde, vol onbeantwoorde gebeden. Gorr werd zelfs verbannen door zijn volk, omdat hij niet in goden geloofde. Toen bleek dat ze wel bestonden, draaide hij door, omdat ze hem niet hielpen.

Flashback opnemen
Twitter-gebruiker Mighty Foster meldt nu dat setfoto's van Thor: Love and Thunder laten zien dat de hoofdrolspelers een pruik dragen.

Die wijst erop dat de film een flashback zou kunnen omvatten naar Thor: The Dark World, want op de beelden zien we hen in dezelfde kostuums als vroeger.

Vreemd is dat niet, want Natalie Portman verscheen in die film uit 2013 voor het laatst als Jane Foster. De scène die ze opnemen zou kunnen verklaren waarom ze al die jaren afwezig is geweest in het Marvel Cinematic universe.

Check hier de eerste batch met foto's | En hier de tweede!


NieuwsFilm

meest populair