Will Smith dreigt Oscarnominatie 'King Richard' mis te lopen

Will Smith dreigt Oscarnominatie 'King Richard' mis te lopen

Iets met corona en een vaccinatie...

Maar liefst twee keer Will Smith vandaag. En ook twee keer een bericht wat hier en daar best wat monden gaat doen openvallen.

Sinds de eerste kijkers hebben genoten van de biopic King Richard, waarin Smith de vader speelt van tennissterren Venus en Serena Williams, gaat hij aan kop om eindelijk zijn eerste Academy Award binnen te slepen.

Diens performance wordt veruit "de beste uit zijn carrière" genoemd. Maar volgens een nieuw rapport zou de vaccinatiestatus van de voormalige Fresh Prince zijn kansen kunnen belemmeren.

Zonder coronabewijs geen toegang tot het gala
WORLD OF REEL speculeert dat Smith niet is geprikt tegen Covid-19 en dat ook niet van plan is te gaan doen. Dit zou de reden zijn dat hij niet kwam opdagen op het Telluride Film Festival en het London Film Festival.

Afgelopen augustus werd een anonieme productie van een niet gevaccineerde A-ster stopgezet wegens een uitbraak van besmettingen.

Daarnaast werden ongeveer tegelijkertijd de opnames van de slavernijthriller Emancipation (ook met Smith) gestaakt. Hoewel ze niet gelinkt zijn, is het wel een toevallige samenloop van omstandigheden.

NieuwsFilm

meest populair