David Ayer deelt duistere nieuwe foto van Jared Leto's Joker

David Ayer deelt duistere nieuwe foto van Jared Leto's Joker

De regisseur hoopt nog steeds ooit zijn 'Suicide Squad' te mogen realiseren.

Filmmaker David Ayer blijft zijn fans teasen met foto's en andere beelden van Suicide Squad (2016). De Fury-regisseur hoopt nog steeds dat hij ooit zijn versie van de DC-film mag laten zien aan de buitenwereld.

Bekijk de afbeelding
Deze keer deelde hij een foto van Jared Leto's Joker. "Jared deed het geweldig, maar dat weet niemand", schrijft Ayer op Twitter bij het plaatje.



Andere Joker dan gewend
Leto's vertolking van de iconische Batman-schurk werd niet heel warm onthaald door de fans, maar wie weet hoeveel zijn spel te lijden heeft gehad onder de vermeende studiobemoeienis (Ayer zou zijn film minder duister hebben moeten maken van Warner Bros.).

Eerder uitte Leto, die inmiddels ook de rol van anti-held Morbius speelt voor Sony, al zijn steun voor het realiseren van de #AyerCut. "Ik zou dat geweldig voor hem vinden", zei hij in een interview met Variety. "Iedereen verdient een tweede kans".

Nieuwe campagne
Fans probeerden onlangs de #AyerCut ook weer onder de aandacht te brengen met een campagne op social media. Daarvoor plaatsten ze onder meer pagina's uit het oorspronkelijke filmscript (hoe zouden ze daar nou aan gekomen zijn?).

Warner Bros. lijkt echter vooralsnog niet van plan om Ayer - net als Zack Snyder - een zak geld mee te geven om zijn versie alsnog te realiseren. De studio heeft immers al voor een andere richting gekozen voor deze franchise.

Franchise geen succes meer?
Dit jaar was het aan Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn om de reeks nieuw leven in te blazen. Zijn The Suicide Squad werd weliswaar veel sterker onthaald door de critici, maar bracht nauwelijks geld in het laatje.

Wel kreeg Gunn de kans om een spin-off serie te maken over John Cena's Peacemaker. Deze verschijnt volgend jaar op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair