'Guardians of the Galaxy'-regisseur doneert spullen van films aan goede doelen

'Guardians of the Galaxy'-regisseur doneert spullen van films aan goede doelen

Mooie actie van James Gunn

James Gunn geeft accessoires weg tijdens een veiling voor verwonde veteranen. De regisseur doet dit voor een organisatie die deze mensen helpt aan een bewoonbare woning. Het zijn twee artikelen uit de films Guardians of The Galaxy en The Suicide Squad.

Via Instagram laat Gunn weten om welke items het gaat. Het eerste collectors item is de Star-Lord Zune. Dat is de mediaspeler waar Star-Lord (Chris Pratt) zijn muziek op afspeelt in de films. Het tweede item is een stuk script van The Suicide Squad.



Bijna alle castleden hebben hun handtekening op de artikelen geschreven. Daarom staan de fans in de rij om deze filmitems te bemachtigen.

De biedingen zijn nog in volle gang. The Suicide Squad-script kost je nu al 1195 dollar. De Guardians-zune is nog een stuk duurder met 2175 dollar. De verwachting is dat deze prijs nog verder gaat stijgen.

Ondanks de hoge prijs willen fans maar al te graag deze collectors items hebben. Het gebeurt niet vaak dat bijna alle castleden iets gesigneerd hebben. Alleen de stem-acteuren staan er niet op. Zij zijn weinig op de set geweest waardoor ze hier geen tijd voor hebben gehad.

NieuwsFilm

meest populair