Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Gunpowder Milkshake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Navot Papushado | Cast: Karen Gillan, Lena Heady, Paul Giamatti, e.a. | Te zien op: Prime Video
Sam werd op twaalfjarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een vooraanstaande sluipmoordenaar. Ze werd opgevangen door de misdaadorganisatie waarvoor haar moeder werkte en is inmiddels, vijftien jaar later, zelf ook opgeleid tot huurmoordenaar. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van een onschuldig meisje.

Black Widow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht nadat ze wordt opgejaagd door de overheid. Ze herenigt zich vervolgens met haar oude Russische spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.

Evil Dead (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, e.a. | Te zien op: Film1
Mia is zwaar verslaafd aan heroïne. Na meerdere mislukte afkickpogingen, gaat ze nu samen met haar broer David en wat vrienden naar een blokhut in de bossen voor een ultieme poging. Maar dan ontdekt een van de vrienden een vervloekt boek in de kelder van de hut. Al snel gebeuren daardoor de raarste dingen. De jongeren blijken demonische krachten te hebben losgelaten en riskeren daardoor hun leven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair