Donald Trump haalt uit naar Alec Baldwin i.v.m. de tragische dood van 'Rust'-cameravrouw

Donald Trump haalt uit naar Alec Baldwin i.v.m. de tragische dood van 'Rust'-cameravrouw

De voormalige president vindt het maar een vreemd verhaal...

Vorige maand schoot Alec Baldwin per ongeluk een cameravrouw, genaamd Halyna Hutchins, dood op de set van zijn nieuwe film, Rust. Donald Trump. Jr. haalde toen al keihard uit naar de acteur, maar nu laat ook zijn vader, de voormalige Amerikaanse president, van zich horen.

Tijdens een podcast zei Donald Trump het volgende over Alec Baldwin: "Hij heeft problemen. Er is iets mis met hem. Ik volg hem al jaren. Elke keer weer vliegt hij journalisten in de haren en is knettergek. Mensen zoals hem zijn doorgaans niet onschuldig."

Vreemd
Trump vindt het ook maar een vreemd verhaal. Zo vervolgt hij: "Wie richt er nu een wapen op een cameravrouw, haalt de trekker over en schiet haar dood? Ikzelf zou altijd eerst in de lucht geschoten hebben, om er zeker van te zijn dat het wapen niet geladen was."

Trump denkt dat ook dat Baldwin Hutchins misschien wel bewust doodschoot: "Er werd slecht omgegaan met het materiaal op de set, dus ik denk dat Alec Baldwin het wapen misschien wel zelf geladen heeft..."

Wat nu?
De kans lijkt klein dat we Rust ooit nog krijgen te zien na dit tragische ongeluk. Ook is het nog niet helemaal duidelijk wat dit voor een gevolgen zal hebben voor Baldwin's carrière. Op dit moment is er een onderzoek gaande in de hoop erachter te komen hoe dit heeft kunnen gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair