Gaan we T'Challa's 'Black Panther' ooit nog terugzien in het MCU?

Gaan we T'Challa's 'Black Panther' ooit nog terugzien in het MCU?

Een toekomst zonder Chadwick Boseman...

Een jaar geleden leek het al zo klaar als een klontje, maar producent Nate Moore laat nogmaals weten dat we voormalig Black Panther T'Challa niet meer terug gaan zien in Wakanda of elders.

De laatste tijd gaat het hard met de geruchten over Black Panther: Wakanda Forever en dan met name hoe om te gaan met de dood van acteur Chadwick Boseman.

Dit varieerde van Winston Duke's M'Baku die de titel overneemt tot T'Challa's zoon die opduikt, Erik Killmonger (Michael B. Jordan) die op een of andere manier wordt teruggebracht en recentelijk Shuri (Letitia Wright) die de mantel zou erven.

Er gingen verhalen rond dat een andere acteur de rol van T'Challa over zou nemen of dat de makers Boseman door middel van CGI een waardig afscheid wilden geven.

Alle theorieën ten spijt
Maar het lijkt er definitief op dat er geen trucage of iets dergelijks aan te pas gaat komen, T'Challa is niet meer, Boseman kan hem nooit meer spelen en dus gaat het verhaal door zonder hem, klaar.

Moore: "We konden het niet doen. Het was een kort gesprek dat ik had met Ryan [Coogler] over wat te beslissen en we waren er snel uit. Het duurde geen weken, maar minuten. We hebben geen enkel moment overwogen om te herschikken. De uitdaging wordt verdergaan zonder Chadwick".

NieuwsFilm

meest populair