'Ariana Grande moest niets van opdringerige 'superfan' Jennifer Lawrence hebben'

'Ariana Grande moest niets van opdringerige 'superfan' Jennifer Lawrence hebben'

Wat een ongemak.

Jennifer Lawrence blijkt een ware Arianator, zoals de fans van popsensatie Ariana Grande zichzelf noemen. De actrice mocht met haar samenwerken voor de Netflix-film Don't Look Up, maar kon zich daardoor niet echt normaal gedragen.

"Ze maakt echt alleen maar goede muziek", zegt Lawrence haast kwijlend over haar grote idool Ariana Grande als haar wordt gevraagd naar hun samenwerking tijdens een vraaggesprek ter promotie van de film.

In Don't Look Up, een komische rampenfilm, speelt Grande - heel origineel - een popster. Lawrence heeft meerdere scènes met haar voor de film mogen draaien en vond dat dus he-le-maal geweldig.

"Ik heb nadien meermaals stilgestaan bij de manier waarop ik me heb gedragen richting haar", biecht de Joy-actrice nu op. "Ik gedroeg me als een winnaar van een radiocompetitie".

Lawrence leek zich daardoor niet helemaal meer onder controle te kunnen houden. "Ik was zo enthousiast en zenuwachtig dat ik op een gegeven moment maar gewoon haar hotelkamer ben binnen gelopen en daar ben gaan zitten", vertelt ze.

De nu hoogzwangere actrice keek haar ogen uit in de hotelkamer van de popster. Deze zou helemaal vol hebben gestaan met koffers vol make-up en pruiken (als superster moet je natuurlijk altijd wel perfect voor de dag komen).

"Ik vroeg haar nog of ze hier woonde", herinnert Lawrence zich haar ongemakkelijke ontmoeting met Break Free-zangeres Grande.

Volgens regisseur Adam McKay jaagde Lawrence met haar gedrag Grande de stuipen op het lijf. "Ze vond je niet echt aardig", vult hij de actrice aan in hetzelfde vraaggesprek voor zijn prent.

Hopelijk is daar niets van te zien in de uiteindelijke film, die vanaf 9 december op Netflix is te bewonderen.

NieuwsFilm

meest populair