Episch moment tussen Spider-Mannen Tom Holland en Andrew Garfield

Episch moment tussen Spider-Mannen Tom Holland en Andrew Garfield

Een unieke knuffel...

Hoewel zowel Tom Holland als Andrew Garfield beiden glashard blijven ontkennen dat laatstgenoemde een cameo heeft in het aanstaande Spider-Man: No Way Home, betekent dat niet dat de twee buiten het scherm geen speciaal moment kunnen delen.

Dat was het geval tijdens een recent GQ Magazine 'Men Of The Year'-event, waarbij een foto op TWITTER werd gepubliceerd van de twee acteurs die elkaar een innige omhelzing geven, zie hieronder:

Tweet verwijderd

Nee, nee en nog eens nee
Garfield benadrukte onlangs voor de zoveelste keer dat fans hun verwachtingen moeten temperen: "Luister, ik zit niet in die film. Ik hou van Spider-Man, ben blij dat ik de rol heb gespeeld en ben opgewonden om te zien wat ze met de derde gaan doen. Net zoals jullie. Dat is geen diplomatiek antwoord, ik meen het echt".

Holland deed vorige week een soortgelijke ontkenning: "Mensen geloven me niet als ik zeg dat Andrew en Tobey [Maguire] niet terugkomen. Maar ze zullen me op een gegeven moment wel moeten geloven".

Op 17 december gaan we ontdekken of al deze ontkenningscampagnes (hopelijk) onderdeel blijken te zijn van één grote marketingtruc.

NieuwsFilm

meest populair