Geheim agente Gina Carano gaat president Joe Biden beschermen

Geheim agente Gina Carano gaat president Joe Biden beschermen

Laat dat maar aan de vechtsportster over...

Sinds haar ontslag bij The Mandalorian lijkt het werk Gina Carano aan te komen waaien, want ze heeft (na de westernthriller Terror On The Prairie) alweer een nieuwe hoofdrol te pakken.

Ze is gecast in My Son Hunter, een biopic over de zoon van de huidige Amerikaans president Joe Biden en diens geruchtmakende schandalige levensstijl. Carano speelt een geharde en vermoeide agente van de geheime dienst die is belast met het beschermen van het duo.

De actrice kondigde haar betrokkenheid persoonlijk aan bij een video die op YouTube is geplaatst en welke je uiteraard hieronder kunt bekijken:


Een boodschap voorsterke vrouwen
De film, gemaakt zonder betrokkenheid van de familie Biden zelf, wordt geregisseerd door acteur Robert Davi (inderdaad, de Bondschurk Franz Sanchez uit 1989's License To Kill). Andere belangrijke castleden zijn Laurence Fox als Hunter Biden en John James als Joe Biden.

Davi vertelde tegenover DEADLINE: Als we denken aan de moderne vrouw, kijken we naar vrouwen die intelligent, sterk, koesterend en kwetsbaar zijn, gevoel voor humor hebben en onze natie hebben gediend. Ik was dan ook op zoek naar zo'n actrice die het publiek meteen zou geloven".

NieuwsFilm

meest populair