Bekijk nu al de bizarre cliffhanger uit 'The King's Man'

Bekijk nu al de bizarre cliffhanger uit 'The King's Man'

Een letterlijke cliffhanger dan...

Oorspronkelijk stond The King's Man gepland voor 9 november 2019, maar door de overname van 20th Century Fox door The Walt Disney Company werd de film verplaatst. Vervolgens was daar corona en nu lijkt de film dan toch snel te gaan verschijnen.

The King's Man gaat terug naar de begindagen van de geheime organisatie die de wereld beschermd tegen allerlei mafkezen die slechte ideeën hebben met de wereld en haar inwoners. In de prequel op Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017 is de belangrijkste rol voor Ralph Fiennes als Orlando, Duke of Oxford.

Maar hij staat er zeker niet alleen voor. Regisseur Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class) wist namelijk ook Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Matthew Goode, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Joel Basman, Daniel Brühl, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci en Tom Hollander te strikken voor de derde film in de reeks.

Eerste clip: The Climb
Hieronder zie je de eerste clip met de titel The Climb uit The King's Man. "Het is een echte cliffhanger. 🐐" valt er te lezen bij de video op YouTube.


En hieronder ook nog een nieuwe trailer met de titel "History" voor de film die vanaf 5 januari in de Nederlandse bioscopen te zien moet zijn. Ga jij heen?



NieuwsFilm

meest populair