3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
Ballerina Dominika Egorova wordt gerekruteerd door een geheime dienst die jonge, charmante Russen opleidt tot spionnen. Egorova krijgt de opdracht om een Amerikaanse CIA-agent te verleiden, maar dat blijkt in de praktijk stukken lastiger dan gedacht. En dan wordt ze ook nog eens gevraagd om aan de slag te gaan voor de vijand.

Coming 2 America (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Brewer | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, e.a. | Te zien op: Prime Video
Koning Akeem van het weelderige Afrikaanse land Zamunda is druk bezig met het vinden van een geschikte troonopvolger. Wanneer hij te horen krijgt dat hij een zoon in New York heeft, vertrekt hij samen met zijn vertrouweling Semmi naar Amerika om te onderzoeken of deze Lavelle Junson de waarheid spreekt.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Te zien op: Netflix
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair