3 geweldige films voor vanavond die je echt een keer gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 25 november 2021 16:39 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Red Sparrow (2018)
Regie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
Ballerina Dominika Egorova wordt gerekruteerd door een geheime dienst die jonge, charmante Russen opleidt tot spionnen. Egorova krijgt de opdracht om een Amerikaanse CIA-agent te verleiden, maar dat blijkt in de praktijk stukken lastiger dan gedacht. En dan wordt ze ook nog eens gevraagd om aan de slag te gaan voor de vijand.

Coming 2 America (2021)
Regie: Craig Brewer | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, e.a. | Te zien op: Prime Video
Koning Akeem van het weelderige Afrikaanse land Zamunda is druk bezig met het vinden van een geschikte troonopvolger. Wanneer hij te horen krijgt dat hij een zoon in New York heeft, vertrekt hij samen met zijn vertrouweling Semmi naar Amerika om te onderzoeken of deze Lavelle Junson de waarheid spreekt.

Uncut Gems (2019)
Regie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Te zien op: Netflix
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.Lees ook:1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mcdaktari

Avatar

Echt serieus ja, vind je dat echt 3 geweldige films?? Het valt toch wel mee dacht ik, niet dan?
Aardige filmpjes zou misschien beter op z'n plaats zijn ????

NieuwsFilm

meest populair