'Batgirl' heeft een veel grotere rol voor J.K. Simmons als Commissioner Gordon

'Batgirl' heeft een veel grotere rol voor J.K. Simmons als Commissioner Gordon

In de DC-films van Zack Snyder had Simmons bitter weinig te doen.

Hij had maar relatief te weinig doen als Commissioner Gordon in Batman v. Superman: Dawn of Justice en Justice League, maar het lijkt erop dat J.K. Simmons eindelijk kan laten zien wat hij kan in de Batgirl-film die voor HBO Max wordt gemaakt.

Eerder dit jaar werd al onthuld dat Simmons zou terugkeren als Gordon in Batgirl en tijdens een gesprek met Josh Horowitz van de Happy Sad Confused-podcast liet hij een en ander los over zijn terugkeer:

"Ik was helemaal verbaasd dat mij werd gevraagd om Commissioner Gordon opnieuw te spelen én dat ik veel meer te doen krijg... ik kijk er echt naar uit. Ik denk dat ik de komende dagen ga bellen met Leslie Grace [die Batgirl speelt - red.] en de regisseurs en alvast wat ga repeteren. De opnames beginnen zeer snel en ik zal ergens in januari op de set in Glasgow verschijnen. Een geweldige locatie, want het is behoorlijk gotisch daar."

Exclusief op HBO Max
Regisseurs van Batgirl zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah, die we kennen van Bad Boys for Life. Scenarist is Christina Hodson (Birds of Prey). De film zal exclusief op HBO Max verschijnen.

Naast de eerder genoemde Simmons en Grace zal Brendan Fraser te zien zijn als de schurk van de film. Ook onthulden de regisseurs dat Batman zijn opwachting zal maken in de film. De vraag is nog steeds: welke Batman?

NieuwsFilm

meest populair