3 gave scifi-films op Netflix om nu te kijken

Films voor op de bank tijdens een wat eenzamere avond.

Bram de Groot 27 November 2021 21:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel post-apocalyptische films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie in grote lijnen post-apocalyptische titels zijn zeker even de moeite waard. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Pacific Rim: Uprising

Regie: Steven S. DeKnight | Hoofdrollen: Charlie Hunnam, Ron Perlman, Scott Eastwood, John Boyega, Max Martini, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona, Dustin Clare, Karan Brar | Nu kijkenPacific Rim: Uprising speelt zich tien jaar na de Battle of the Breach af. Het Jaeger-programma is, versterkt door de overwinning bij de Brach, veranderd in de krachtigste wereldwijde verdedigingsmacht in de menselijke geschiedenis. De PPDC roept nu de beste en slimste mensen op om zich aan te melden en de volgende generatie helden te worden. Als de Kaiju terugkeren, zijn we klaar...

The 5th Wave

Regie: J Blakeson | Hoofdrollen: Chloe Moretz, Liev Schreiber, Maria Bello, Ron Livingston, Maika Monroe, Nick Robinson, Matthew Zuk, Gabriela Lopez, David Maldonado, Alex Roe, Marc John Jefferies, Anthony Quinonez | Nu kijkenDe Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer. Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.

Dredd

Regie: Pete Travis | Hoofdrollen: Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Jason Cope, Wood Harris, Rakie Ayola, Warrick Grier, Rachel Wood | Nu kijkenDredd speelt zich af op de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Cassandra Anderson op tegen de slechterik Ma-Ma. Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Als je 1 van deze 3 ga kijken ga dan Dredd kijken.

Dun123can456

Avatar

Ik heb the 5th wave gekeken.
Goee maar dredd was veel beter.

mcdaktari

Avatar

Dredd gaat nog wel maar die andere 2 vind ik maar hele zwakke films. Maar zeker geen gave films????

Joydancer

Avatar

Slechte ongeloofwaardige sci-fi op een rijtje

Lurking metafan

Avatar

Eeuwig zonde dat er van Dredd nooit 'n vervolg is gekomen.

Zowel Dredd als Anderson waren perfect gecast, en de hele sfeer ademde sterk de Megacity vibe uit. Jammer, jammer, jammer.

TheVault

Avatar

Ik vond deze Dredd een leuke film. Precies dat nare cyberpunk sfeertje.
Uprising viel echt heel erg tegen. Deel 1 was fun, maar deel 2 ????

NieuwsFilm

meest populair