Wrap voor 'The Marvels' geeft blik op nieuwe kostuum Ms. Marvel

Wrap voor 'The Marvels' geeft blik op nieuwe kostuum Ms. Marvel

Dat betekent iets voor het onderlinge verschil...

Het Captain Marvel vervolg The Marvels heeft de opnames afgerond. Dit nieuws kwam nadat een crewlid een foto op TWITTER plaatste waarop een gesigneerde clapperboard en hoodie zijn te zien.

Details over het project worden ongelooflijk schaars gehouden, maar duidelijk is dat hoofdrolspeelster Brie Larson terugkeert als Carol Danvers en dit keer hulp krijgt van de complete Marvelfamilie. Aan het roer staat Nia DaCosta die ons eerder dit jaar de reboot bracht van Candyman.

Tweet verwijderd

Behoorlijk wat aanpassingen
Het vervolg zal worden gekoppeld aan de Disney+ serie Ms. Marvel waarin nieuwkomer Iman Vellani de rol speelt van Kamala Khan. Afgelopen mei verschenen al de eerste setfoto's van haar in kostuum voor de serie, maar nu zijn er kiekjes van de set voor de film opgedoken.

En die onthullen die een aantal verrassingen. Zo zitten er rode en gouden accenten op het pak die eerder niet zo duidelijk zichtbaar waren. Dit zal speculaties onder fans veroorzaken over wat het betekent voor de Ms. Marvel-serie alsmede de kosmische plot van The Marvels. Zie hieronder:

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair