Eerste aflevering 'Hawkeye' zorgt voor continuïteitsfout in 'The Avengers' [SPOILER]

Eerste aflevering 'Hawkeye' zorgt voor continuïteitsfout in 'The Avengers' [SPOILER]

Een oplettende fan zag het...

Marvels nieuwste serie Hawkeye is nu te zien op Disney+ en draait voor de openingsscène van de eerste aflevering de klok terug om te onthullen dat Kate Bishop (Hailee Steinfeld) al deel uitmaakt van het MCU sinds The Avengers uit 2012.

In de sequentie zien we een jonge Kate met haar moeder in diens ouderlijk huis in New York, midden in de spectaculaire 'battle for New York' uit de eerste team-up-film.

De scène duurt een paar minuten en toont ons haar perspectief op deze levensveranderende gebeurtenis voor haar als personage en het MCU in het algemeen, maar maakt tegelijkertijd een lelijke continuïteitsfout.

S T A R K
Het gaat om de beroemde 'Stark Tower'. Tijdens het gevecht met Loki breken de S, T, R en K af wat leidt tot de onthulling van alleen nog de A, waardoor de 'Avengers Tower' wordt geboren. Het was een leuk detail.

Wie het zich goed kan herinneren, weet misschien dat de K als eerste naar de grond gaat. In Hawkeye zien we echter een shot van Kate Bishop die omhoog kijkt naar 'Stark Tower' in de nasleep van de aanval, met zowel de A als de K intact. Dit alles werd opgemerkt door een Reddit-gebruiker die een screenshot maakte welke je hieronder kunt bekijken:

Bekijk de afbeelding
Eerlijk gezegd is dit natuurlijk geen berucht "koffiekopje in Game Of Thrones" achtige puinhoop en sommigen van jullie zullen het wel weer mierenn**ken noemen, maar ergens is het toch wel slordig voor een grote studio.

NieuwsFilm

meest populair