Nog meer 'Train To Busan'-sequels op komst

Nog meer 'Train To Busan'-sequels op komst

Regisseur Sang-Ho Yeon wil graag verder met de zombie-actie-horror-reeks...

Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds het (zoals wel vaker mindere) vervolg op de Koreaanse megahit Train To Busan, getiteld Peninsula op het witte doek verscheen.

En hoewel filmmaker Sang-Ho Yeon momenteel druk is met zijn nieuwe serie Hellbound, die net op NETFLIX is begonnen, lijkt het erop dat hij snel terugkeert naar de wereld van de zombies.

Tegenover VARIETY vertelde Yeon dat hij al veel ideeën heeft voor een derde film in de franchise: "Ze worden allemaal aan elkaar verwant. 'Peninsula' was post-apocalyptische actie waarin de achtervolgingen centraal stonden".

"De richting waar ik daarna aan denk zou dichter bij 'Train To Busan' liggen, waar het verhaal zich afspeelt in een kleine en beperkte ruimte. Dat is iets dat ik momenteel in gedachten heb. Dus qua genre zou je kunnen zeggen dat het tussen beide voorgangers in zit".

Ze horen bij elkaar, maar toch ook weer niet
Yeon zei ook dat hij een derde film op dezelfde manier zou benaderen als Peninsula. Zoals fans zich misschien kunnen herinneren, speelden dat deel en Train To Busan zich in wezen plaats af in hetzelfde universum, waarbij de tweede diende als een op zichzelf staand vervolg op de eerste.

NieuwsFilm

meest populair