Keanu Reeves licht een tipje van de sluier op over opening 'John Wick 4'

Keanu Reeves licht een tipje van de sluier op over opening 'John Wick 4'

Hij moest weer tot het uiterste gaan...

Keanu Reeves is hot, very hot zelfs. Deze maand keert hij voor de vierde keer terug naar de The Matrix om volgend jaar voor de vierde keer als John Wick het weer op te nemen tegen de nodige moordenaars.

Voor de openingsscène van Chapter 4, die momenteel wordt opgenomen, moest de acteur zijn ruitervaardigheden testen als nooit tevoren.

Zijn personage zal wederom galloperend op een paard achtervolgd worden, iets wat we al eerder zagen in Chapter 3: Parabellum (2019). Alleen dit keer is de setting in een woestijn.

We hebben nog niks gezien
Reeves onthulde dat zijn eerdere ervaring met paardrijden niet voldoende was voor wat er komen gaat. Hij moest intensieve trainingen ondergaan.

Naast Reeves zijn regisseur Chad Stahelski, Lance Reddick, Laurence Fishburne en Ian McShane ook weer van de partij, met onder andere Bill Skarsgård, Scott Adkins, Clancy Brown en Donnie Yen nieuw in de cast.

De officiële titel van Chapter 4 is voorlopig Hagakure en verder is nog weinig informatie. De film moet in mei 2022 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair