Ticket voorverkoop 'Spider-Man: No Way Home' verpulvert record 'Avengers: Endgame'

De populariteit van MARVEL blijft ongekend...

Arjen Rooseboom 2 december 2021 14:41 in Algemeen
Wie dacht dat het "lekker ging" met Phase IV van het Marvel Cinematic Universe en de populariteit van de franchise dalende was, heeft het mis. De bioscopen zijn bezig aan een opmars en behoorlijk wat titels hebben inmiddels goede zaken gedaan aan de box-office.

Geen enkele titel is er dit jaar echter nog in geslaagd om die magische grens van $1 miljard dollar te doorbreken, maar het kan wel eens gaan gebeuren dat Spider-Man: No Way Home hierin gaat slagen.

Via DEADLINE komt nu naar buiten dat de ticket voorverkoop voor het derde solo-avontuur van Tom Hollands webslingeraar op de eerste dag het record heeft verbroken van Avengers: Endgame, de culminatie van Phase I t/m III die uiteindelijk een waanzinnige $2,8 miljard dollar opbracht.

Ein-de-lijk
Hopelijk betekent dit de heropleving van de filmindustrie waar iedereen zo lang naar heeft gesnakt. Tuurlijk, ten tijde van Endgame was de wereld heel anders, want corona had nog niemand van gehoord.

Toch lijkt Hollywood er verstandig aan te doen om snel werk te maken van de geplande nieuwe trilogie met Holland waarover de laatste dagen de wildste berichten verschijnen.

NieuwsFilm