Welke films zijn vanaf vandaag nieuw in de bioscoop te zien

Welke films zijn vanaf vandaag nieuw in de bioscoop te zien

Met deze week o.a 'Captain Nova'.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Small Country: An African Childhood (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eric Barbier | Cast: Jean-Paul Rouve, Isabelle Kabano, Isabelle Kabano, Isabelle Kabano

De tienjarige Gabriel woont in een luxe expatwijk in Burundi: zijn 'kleine land'. Hij groeit samen met zijn vrienden en kleine zusjes op tot een vrolijk kind. Zijn zorgeloze jeugd komt tot een abrupt einde wanneer in 1993 de spanningen in buurland Rwanda overspringen naar Burundi. Niet alleen zijn familie komt in gevaar, maar ook zijn eigen onschuld.

Lees de recensie van Small Country: An African Childhood geschreven door Jacoline Maes -

Bekijk de trailer van Small Country: An African Childhood.

The Hand of God (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paolo Sorrentino | Cast: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, Marlon Joubert

'The Hand of God' gaat over het leven van een Italiaanse tiener, Fabietto Schisa, dat volledig op zijn kop wordt gezet door de komst van voetballegende Diego Maradona. In The Hand of God liggen vreugde en tragedie dicht bij elkaar, zijn lief en leed met elkaar verweven en krijgen we een bijzondere inkijk in Fabietto's toekomst. Sorrentino keert terug naar zijn geboorteplaats om zijn meest persoonlijke verhaal tot nu toe te vertellen: over het lot, familie, sport, film, liefde en verlies en hoe alles met elkaar verbonden is.

Lees de recensie van The Hand of God geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van The Hand of God.

Dragon Girl (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Katarina Launing | Cast: Kyrre Haugen Sydness, Anders Baasmo Christiansen, Solveig Kloppen, Vanessa Borgli

In het kleine stadje Kjedly, Noorwegen, maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Behalve de 11-jarige Sara die zich als een onzichtbare ninja beweegt. "Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden en nooit iemand leren kennen", houdt ze zichzelf voor terwijl ze zich verstopt voor de politie en leegstaande huizen binnendringt op zoek naar voedsel en warmte. Alles staat op zijn kop als een vlammende draak neerstort in het huis waar ze Kerstmis gaat vieren... Bekijk de trailer van Dragon Girl.

Captain Nova (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maurice Trouwborst | Cast: Anniek Pheifer, Hannah Van Lunteren, Joep Vermolen, Robbert Bleij

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Lees de recensie van Captain Nova geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Captain Nova.

NieuwsFilm

meest populair