Deze beroemdheid lijkt op Voldemort als ze haar wenkbrauwen niet opmaakt

Deze beroemdheid lijkt op Voldemort als ze haar wenkbrauwen niet opmaakt

Dat is wel een behoorlijk verschil...

Zangeres Adele heeft een opmerkelijke en grappige onthulling gedaan over haar uiterlijk in een recent interview met Nikki Tutorials op Youtube.

Ze beweert dat als haar wenkbrauwen niet worden geverfd of opgestoken, dat ze als twee druppels water lijkt op schurk Voldemort (gespeeld door Ralph Fiennes) uit de Harry Potter-franchise.

Adele vergeleek haar make-upvrije gezicht met dat van de oppermachtige tovenaar: "Ik hou van mijn wenkbrauwen, maar als ze niet verf, lijk ik op Voldemort. Ze worden zo bleek en blond. Er is een foto die ik ooit zag waarop ik een Lady Gaga-optreden in Londen verliet. Ik zag er gek uit; ik zag eruit als een elfling of zoiets".

Geen tijd
Adele legde verder uit dat haar wenkbrauwen zo opgeblazen waren omdat ze een pauze had genomen qua opmaak nadat ze haar zoon had gekregen""Mijn baby was zes maanden oud, ik deed eigenlijk steeds niets anders dan constant mijn tanden poetsen".

Toen Nikki de virale Lord Voldemort-uitdaging op TikTok ter sprake bracht, waarbij mensen zich konden verkleden als de Heer van het Duister en een populaire regel uit de films moesten citeren, voegde Adele eraan toe: "Dat ben ik zonder voorhoofd. Ja, dat ben ik absoluut zonder voorhoofd"!



NieuwsFilm

meest populair