3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Lekker veel bombastische actie op Netflix.

Bram de Groot 4 December 2021 21:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie actiefilms die in ieder geval lekker episch aan, toch? Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist! Of doe je dat liever niet?

Clash of the Titans

Regie: Louis Leterrier | Hoofdrollen: Liam Neeson, Mads Mikkelsen, Ralph Fiennes, Sam Worthington, Gemma Arterton, Luke Evans, Jason Flemyng, Liam Cunningham, Alexa Davalos | Kijk nuGeboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus hulpeloos zijn familie te redden van Hades, de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io, een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in.

Monster Hunter

Regie: Paul W.S. Anderson | Hoofdrollen: Milla Jovovich, Ron Perlman, Tony Jaa, Diego González Boneta, Meagan Good, Josh Helman, T.I., Aaron Beelner | Kijk nuVoor elk monster is er een held. Een gewone man met een saaie baan zonder toekomst ontdekt dat hij de nazaat is van een antieke held. Hij moet naar een mythische wereld reizen om te trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mystieke wezens uit die wereld de onze vernietigen.

The Dark Tower

Regie: Nikolaj Arcel | Hoofdrollen: Matthew McConaughey, Idris Elba, Jackie Earle Haley, Dennis Haysbert, Abbey Lee, Katheryn Winnick, Fran Kranz, José Zúñiga, Tom Taylor, Claudia Kim | Kijk nuDe laatste Scherpschutter, Roland Deschain, is in een eeuwige strijd verwikkeld met Walter O’Dim - ook bekend als de Man in Black, vastbesloten hem ervan te weerhouden de Donkere Toren om te werpen, die het universum bij elkaar houdt. Met het lot van de werelden op het spel, botsen goed en kwaad in een ultieme strijd en kan alleen Roland de Toren verdedigen tegen de Man in Black.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair