Topdrukte op Prime Video met 16 nieuwe films en een paar echte toppers

Check hier alle nieuwe toevoegingen.

Jim Pedd 5 december 2021 22:30 in Featured
Elke zondag kijken we welke films allemaal nieuw zijn toegevoegd aan Prime Video. Deze week zijn het weer heel wat titels, met een paar interessante specials ertussen. We duiken er meteen in.

Neighbors 2: Sorority Rising (2016)
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloe Moretz
In Bad Neighbors 2 krijgen Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) dit keer te maken met een meisjesstudentenclub, welke zich vestigt in hun straat. De meisjes maken er uiteraard een potje van en het geeft het stel een blik op de toekomst van hun eigen dochter. En ja, dat maakt hen doodsbang. Oude bekende Teddy Sanders (Efron) maakt het feest compleet.

Whatever Works (2009)
Regie: Woody Allen | Cast: Larry David, Adam Brooks, Lyle Kanouse, Michael McKean
Een uiterst buitengewone man (Larry David) loopt een jongedame uit het zuiden tegen het lijf. Kort daarna ontmoet hij haar moeder en vervolgens haar vader. Alle drie raken zij, samen met wat getikte kennissen uit Greenwich Village, verwikkeld in een serie van onwaarschijnlijke romantische verwikkelingen.

The Imitation Game (2014)
Regie: Morten Tyldum | Cast: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear
The Imitation Game vertelt het verhaal over het leven en het werk van een van de grootste onbekende helden uit de Britse geschiedenis, namelijk Alan Turing. Turing was een pionier op het gebied van computertechniek en de befaamde kraak van de Duitse Enigma-code wordt aan hem toegekend. In de film voeren Turing en zijn briljante team een race tegen de klok in hun geheime kantoor Bletchley Park, tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

The Hollow (2015)
Regie: Sheldon Wilson | Cast: Stephanie Hunt, Sarah Dugdale, Alisha Newton, Hilary Jardine
Het is de avond voor Halloween. Het kleine stadje Shelter Island maakt zich gereed voor een gevaarlijke storm die het begin aanduidt van een vloek die eens in de honderd jaar verschijnt. De bossen baren elke keer een goddeloos en wraakzuchtig monster gemaakt van vuur en takken. De drie zussen Sarah, Marley en Emma - die hun thuis hebben verlaten om een nieuw leven op Shelter Island te starten - moeten voor hun levens rennen. Want dit wezen is niet iets dat je kan doden.

Synecdoche, New York (2008)
Regie: Charlie Kaufman | Cast: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Sadie Goldstein, Tom Noonan
Theaterregisseur Caden is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen. Zo probeert hij een levensechte replica van New York voor zijn nieuwste theaterproductie te realiseren, de diverse vrouwen in zijn leven onder controle te houden en op het einde van de dag alles te bespreken (waaronder de reden waarom hij denkt dat hij sterft) met zijn therapeute.

Roman Polanski: Wanted and Desired (2008)
Regie: Marina Zenovich | Cast: Pedro Almodóvar, Istvan Bajzat, Steve Barshop, Marilyn Beck
Regisseuse Zenovich onderzoekt de achtergronden van Roman Polanski's verblijf in en latere vertrek uit de Verenigde Staten. Zo komt nadrukkelijk de verkrachtingszaak van de 13-jaar oude Samantha Gailey aan bod waar Polanski in 1977 van werd beschuldigd. De rechtszaak werd gekenmerkt door dubieuze figuren die probeerden munt te slaan uit de situatie en een media-bombardement zonder enige nieuwsfeiten. Ook komt Polanski's eigen psychologische gemoedstoestand tijdens en na de zaak aan bod.

Night Train to Lisbon (2013)
Regie: Bille August | Cast: Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston, Martina Gedeck
Raimund Gregorius, een Zwitserse professor, besluit van het ene op het andere moment te stoppen met het geven van colleges. Zijn nieuwe levensdoel is een reis naar Lissabon, en tijdens deze reis leert hij zichzelf kennen.

House at the End of the Street (2012)
Regie: Mark Tonderai | Cast: Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Elisabeth Shue, Gil Bellows
In 'House at the End of the Street' verhuizen een moeder en een dochter naar een andere stad. In de straat van hun nieuwe woning blijkt een gruwelijke dubbelmoord te hebben plaatsgevonden. Als de dochter Elissa bevriend raakt met de enige overlevende, de zoon van het vermoorde stel, blijkt dat het drama nog lang niet voorbij is.

Happy Endings (2005)
Regie: Don Roos | Cast: Lisa Kudrow, Steve Coogan, Jesse Bradford, Bobby Cannavale
Mamie is voorlichtster in een abortuskliniek en heeft een minnaar die als massagetherapeut aan de bak komt. Toen ze een tiener was, raakte Mamie zwanger van haar homoseksuele stiefbroer Charlie. Hun ouders stuurden haar weg om een abortus te laten uitvoeren en Charlie liet zich sterilliseren. Maar Mamie kreeg het in het geheim en gaf het op voor adoptie. Op een dag duikt Nicky een ongure filmmaker, op en chanteert Mamie met info over haar kind, om zo de reunie te kunnen filmen. Charley, die runt tegenwoordig zijn vaders restaurant samen met zijn minnaar Gil. Hij vermoedt dat een bevriend lesbisch koppel in het geniep Gils zaad heeft gebruikt ...om een kind te verwekken en confronteert hen ermee. Otis werkt in Charley's restaurant en is heimelijk verliefd op Charley. Hij heeft een flirt met Jude, die nadat zij dakloos wordt, intrekt bij Otis en diens vader Frank. Geheel onverwacht wordt Jude verliefd op Frank en dan blijkt Jude zwanger..Zal er voor iemand van hen een happy end in het verschiet liggen?

Cocaine Cowboys II: Hustlin' with the Godmother (2008)
Regie: Billy Corben | Cast: Nelson Andreu, Jorge Ayala, Griselda Blanco, Sam Burstyn
1991, cocaïnedealer Charles Cosby verandert zijn leven compleet wanneer hij een fanbrief schrijft aan de "Cocaine Godmother" Griselda Blanco, die op dat moment in de gevangenis zit. Zes maanden later is Cosby multi-miljonair, haar geliefde en het hoofd van haar $40 miljoen handel. Griselda Blanco zal alles doen om Cosby trouw aan haar te laten zijn, ten koste van alles. Cosby zal op zijn tijd er achter komen dat hij een dure fout heeft begaan.

Bridget Jones's Baby (2016)
Regie: Sharon Maguire | Cast: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, Sally Phillips
Het is als we Bridget weer zien uit met Mark Darcy (Colin Firth). Ze is in de veertig en weer alleenstaand en wil zich concentreren op haar baan als nieuwsproducent en omringt zichzelf met oude en nieuwe vrienden. Voor het eerst lijkt alles onder controle. Wat zou er mis kunnen gaan? Maar dan ontmoet ze de knappe Amerikaan Jack (Patrick Dempsey), die alles is wat Darcy niet is. In een onwaarschijnlijke twist, blijkt Bridget zwanger, met een klein probleem: ze weet niet zeker wie de vader is...

2067 (2020)
Regie: Seth Larney | Cast: Aaron Glennane, Kodi Smit-McPhee, Ryan Kwanten, Finn Little
Wanneer de wereldbevolking drastisch afneemt is er nog maar één hoop, namelijk een cryptische boodschap uit de toekomst: "Stuur Ethan Whyte". Ethan, een ondergrondse tunnelwerker, komt zodoende terecht in een afschrikwekkende nieuwe wereld vol onbekend gevaar, terwijl hij moet vechten om de wereld te redden.

Killing Bono (2011)
Regie: Nick Hamm | Cast: Krysten Ritter, Ben Barnes, Robert Sheehan, Pete Postlethwaite
'Killing Bono' is het verhaal van twee uiteenlopende levens. Wanneer Bono en zijn band U2 afstevenen op wereldberoemdheid bewandelt zijn schoolvriend Neil McCormick het tegenovergestelde pad. Slechte drugs, vreemde sex, bizarre kapsels, Neil heeft het allemaal meegemaakt tijdens zijn zoektocht naar roem. Maar soms hebben de grootste mislukkelingen de meest interessante verhalen te vertellen. "Het probleem van jou kennen is dat jij alles gedaan hebt wat ik altijd had willen doen," klaagde Neil ooit tegenover zijn beroemde vriend. "Ik ben jouw dubbelganger," antwoordde Bono. "Als jij je leven terug wil, zul je me moeten vermoorden". Nou, dat was een interessante gedachte...

Fallen (2016)
Regie: Scott Hicks | Cast: Addison Timlin, Daisy Head, Hermione Corfield, Joely Richardson
Een jong meisje vindt zichzelf in een reform school, nadat ze de schuld kreeg van de dood van een jong jongetje. Op de school voelt ze zich aangetrokken tot een medestudent, niet wetende dat hij een engel is, die al duizenden jaren verliefd op haar is.

All Stars 2: Old Stars (2011)
Regie: Jean van de Velde | Cast: Danny de Munk, Daniël Boissevain, Peter Paul Muller, Thomas Acda
In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een 'ouderwets trainingskamp' in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry's Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de 'tweede helft' nu al begonnen is...

Half Brothers (2020)
Regie: Luke Greenfield | Cast: Luis Gerardo Méndez, José Zúñiga, Vincent Spano, Bianca Marroquin
Renato, een succesvolle Mexicaanse zakenman, schrikt wanneer hij ontdekt dat hij een Amerikaanse halfbroer heeft, de vrijgevochten Asher. Samen gaan ze op een tocht gepland door hun zieke vader.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Jammer dat Fallen met Denzel Washington nergens te streamen is

NieuwsFilm

meest populair