Had jij de easter-eggs op de schurkenposters van 'Spider-Man: No Way Home' ontdekt?

Had jij de easter-eggs op de schurkenposters van 'Spider-Man: No Way Home' ontdekt?

Wéér een bevestiging...

Drie dagen geleden verschenen er personageposters voor drie van de belangrijkste klassieke schurken die hun opwachting zullen maken in het aanstaande Spider-Man: No Way Home van Marvel.

We zien de Green Goblin van Willem Dafoe, Doctor Octopus van Alfred Molina en Elektro van Jamie Foxx. Maar er is nóg een subtiele hint te zien.

En deze hint lijkt nogmaals te bevestigen wat maar niet bevestigd wordt door noch de studio, noch hoofdrolspeler Tom Holland, noch één van de acteurs zelf. Maar we kunnen er nu haast écht niet meer omheen.

Hieronder kan je de posters bekijken. We gaan niet weer het hele gerucht uitleggen, we zeggen alleen: "Kijk eens goed naar de achterkant van Spider-Man. Zie je drie verschillende kostuums of drie keer dezelfde"?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Synopsis van het verhaal
Voor het eerst in de geschiedenis wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtspin ontmaskerd en kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), gaat het mis en zal de inzet veel gevaarlijker worden.

No Way Home staat vooralsnog gepland voor een release op 16 december en hoewel dat voor ons enigszins in gevaar komt, blijven we hopen!

NieuwsFilm

meest populair