Wanneer denkt Chris Hemsworth te stoppen als Thor?

Wanneer denkt Chris Hemsworth te stoppen als Thor?

De acteur heeft het naar zijn zin bij Marvel.

In 2011 debuteerde Chris Hemsworth als Thor in de gelijknamige film in het Marvel Cinematic Universe. Sindsdien speelde hij de rol van de God of Thunder vele malen en in Thor: Love and Thunder keert de acteur uit Melbourne weer terug.

De acteur sprak tijdens het Australische The Today Show over zijn toekomst in de filmreeks en Hemsworth lijkt voorlopig geen reden te zien om te stoppen als de dondergod, ondanks dat Natalie Portmans Jane Foster in Love and Thunder transformeert in Mighty Thor.

Meer Thor met Chris Hemsworth?
"Hoeveel Spider-Mans heeft hij gedaan? Hij loopt een beetje op me achter. Ik denk dat hij er drie heeft gedaan. Ik heb zes of zeven Thors gedaan, dus wie weet," antwoordde de grappende Hemsworth op de vraag of hij net als Tom Holland gaat bijtekenen.

"Zolang ze me willen hebben, zal ik komen opdagen, maar ik heb het gevoel dat dat enthousiasme [voor mij] misschien wat afneemt," was vervolgens de reactie van Hemsworth. Een grap? Misschien.

Naar verwachting zien we de acteur ook als Thor in Guardians of the Galaxy Vol. 3, een film die mogelijk aansluit op Thor: Love and Thunder. De derde Guardians-film verschijnt in mei 2023 en de vierde Thor-film komt in juli 2022 uit.

NieuwsFilm

meest populair