De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Ook deze weer een aantal fijne toevoegingen.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a.
Christine, die haar naam maar stom vindt en zichzelf daarom maar Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York, lekker ver weg van huis. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.

Robin Hood (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Otto Bathurst | Cast: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, e.a.
Kruisvaarder Robin van Loxley is oorlogsmoe. Met behulp van zijn Moorse leermeester Little John keert hij na jaren terug naar Engeland. Eenmaal terug ontdekt hij dat zijn thuisstad Nottingham er behoorlijk slecht aan toe is. Samen beginnen Robin en John een dappere opstand tegen de corrupte sheriff.

De Familie Claus 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Vandenborre | Cast: Mo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, e.a.
De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Dit jaar werken Jules en zijn opa Noël samen om deze grote logistieke operatie samen met hun elfjes te voltooien. Alles loopt op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt van een meisje met een bijzondere kerstwens. Opa en kleinzoon komen tegenover elkaar te staan over de juiste reactie hierop.


En verder onder meer...

Drama
Clash (2016)

Kerstfilm
David and the Elves (2021)

Komedie
Superbad (2007)
Meet the Parents (2000)

Thriller
Thoroughbreds (2017)

NieuwsFilm

meest populair