3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Legally Blonde (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Luketic | Cast: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, e.a.
De populaire, meestal in roze gehulde blondine Elle Woods wordt op een dag gedumpt door haar vriendje Warner, een student aan Harvard. Om hem terug te winnen, besluit ze zichzelf ook in te schrijven voor een rechtenstudie aan die universiteit. Ze wordt toegelaten, en weet met haar opvallende verschijning vriend en vijand te verbazen.

Just Mercy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, e.a.
Bryan Stevenson is een jonge, getalenteerde, advocaat. Hij vertrekt naar Alabama, een racistisch beladen staat, om ter dood veroordeelde gevangenen te verdedigen. Een van hen is de zwarte houthakker Walter McMillian, die ten onrechte in de dodencel zit voor de moord op een witte vrouw.

Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: André Øvredal | Cast: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Kathleen Pollard, e.a.
Sarah Bellow schreef ooit een boek vol angstaanjagende verhalen en donkere geheimen. Vele jaren later vindt een groep tieners haar boek. Er blijkt echter een vloek te rusten op het boek, waardoor de duistere figuren uit de horrorverhalen tot leven komen en iedereen in het stadje Mill Valley in gevaar is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair