Verdrietige Keanu Reeves krijgt 'Constantine 2' maar niet van de grond

Verdrietige Keanu Reeves krijgt 'Constantine 2' maar niet van de grond

Geen studio lijkt geïnteresseerd in een revival van het personage...

John Constantine van DC Comics verscheen al in een film en een serie op HBO Max. Ook maakt hij onderdeel uit van het Justice League Dark dat momenteel in ontwikkeling is bij J.J. Abrams.

Momenteel zit de populariteit van vertolker Keanu Reeves (in de film uit 2005) weer in de lift en dus zien veel studio's hun kans schoon om nog een financieel slaatje te slaan uit titels met hem die verleden tijd leken.

Na eerder Bill & Ted Face The Music en straks The Matrix Resurrections zou je zeggen dat de demonenjager ook een nieuwe kans gaat krijgen.

Reeves heeft in ieder geval al aangegeven graag terug te keren, evenals oorspronkelijk regisseur Francis Lawrence (The Hunger Games).

Hollywood is blind
Maar in een interview tijdens 'The Late Show' met Stephen Colbert slaakte de acteur een diepe zucht als antwoord op de vraag: "Is er een personage dat je opnieuw zou willen spelen en wacht totdat iemand je vraagt"?

Toen Colbert hem waarschuwde om voorzichtig te zijn met zijn antwoord, omdat het mensen op ideeën zou kunnen brengen, zei Reeves plechtig: "Ik zou graag John Constantine opnieuw spelen, maar niemand wil die film maken. Ik heb het geprobeerd, Stephen. Echt, ik heb het geprobeerd".

Hoewel Constantine toentertijd slechte kritieken kreeg, verwierf deze de afgelopen jaren een cultstatus, maar daar lijkt het helaas bij te blijven.

NieuwsFilm

meest populair