Netflix denkt z'n James Bond-franchise gevonden te hebben

Netflix denkt z'n James Bond-franchise gevonden te hebben

The Gray Man moet knallend groot zijn.

Netflix liet al eens heel open weten dat het zoekt naar een franchise, eentje die doet denken aan het Marvel Cinematic Universe, Star Wars of James Bond. Heeft de streamingdienst die nu bereikt?

Hoewel Netflix nog niet echt een franchise gevonden heeft die naar deze zeldzame hoogten gestegen is, zijn er wel een aantal actiefilms met meerdere delen. Denk immers maar aan Extraction, The Old Guard en Army of the Dead. De volgende blockbuster waar Netflix op gokt is The Gray Man. En in een interview laat men weten te hopen hiermee een nieuwe James Bond gevonden te hebben.

James Bond of Jason Bourne
Netflix-baas Scott Stuber liet in een statement weten dat hij gelooft hiermee naar grote hoogtes te kunnen stijgen.

"Dit is een groot, wereldwijd avontuur en een leuke spionagefilm. We hopen hier onze Bond- of Bourne-achtige film van te kunnen maken. Ryan en Chris hebben een geweldige dynamiek. Ana de Armas is briljant in de film. De cast is echt geweldig en dit wordt een van onze grootste zomerfilms van volgend jaar."

In The Gray Man zien we hoe een voormalig CIA-agent opgejaagd wordt door 't agentschap waar hij zelf jarenlang voor werkte.

NieuwsFilm

meest populair