De Batmans in 'The Flash' delen geen scènes met elkaar en zit George Clooney er ook in?

De Batmans in 'The Flash' delen geen scènes met elkaar en zit George Clooney er ook in?

Vertolker Ben Affleck reageert...

Naast dat hij volgend jaar de rol van Batman herneemt voor DC's The Flash (samen met Michael Keaton), verschijnt Ben Affleck ook in The Tender Bar, gemaakt door voormalig Dark Knight George Clooney.

Uiteraard vragen fans zich nu af of Clooney (die de twijfelachtige "eer" had om het pak te dragen in het misbaksel Batman & Robin) misschien stiekem een kleine cameo heeft opgenomen voor The Flash.

Tijdens 'Jimmy Kimmel Live', waar Affleck te gast was, werd hij er door de gastheer naar gevraagd en zijn antwoord was enigszins verrassend:

"Als je het hem vraagt, zou hij het zeker verraden. Daarom kan ik je vertellen dat ik niet geloof dat hij erin zit. En als dat wel zo is, heeft hij het mij niet verteld uit angst dat ik het verpest. Voor zover ik weet, wilde hij niet nog eens in dat kostuum, maar ik heb Michael Keaton tijdens de opnames ook nooit gezien, dus alles is mogelijk".

Geen gezamenlijk gevecht
Het is dankzij de trailer al bevestigd dat Keaton een groot aandeel in het verhaal zal hebben waar Affleck waarschijnlijk weinig te doen krijgt.

Het was gaaf geweest als zijn korte verschijning dan in ieder geval samen met Keaton was geweest, maar dat zit er klaarblijkelijk niet in. Helaas.

NieuwsFilm

meest populair