'The Matrix Resurrections' heeft een leuke cameo

'The Matrix Resurrections' heeft een leuke cameo

Keanu Reeves onthult wat we mogen verwachten.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Acteur Keanu Reeves legde in een recent interview uit dat John Wick-regisseur Chad Stahelski een rol heeft in het aankomende The Matrix Resurrections. Ook vertelt hij waarom en welke rol Stahelski krijgt.

De film The Matrix Resurrections is de vierde in de reeks en heeft een kleine rol voor Stahelski. Die was gedurende twintig jaar stuntman, maar maakte zijn regiedebuut in 2014 met de film John Wick. Daarvoor was hij onder meer de stunt double van Keanu Reeves in de oorspronkelijke Matrix-film.

Een cameo in The Matrix Resurrections
Stahelski maakte meteen na die eerste film al promotie, want hij werd namelijk de stunt coördinator in de vervolgen. En nu The Matrix Resurrections te zien is, weten we via Reeves ook dat Stahelski een interessante rol heeft.

Stahelski is namelijk ook voor de camera te zien, en heel zichtbaar ook. Reeves:

"Ik geloof dat [Stahelski en Lana Wachowski] echt affectie voor elkaar hebben, en ik weet dat Chad altijd zegt dat hij naar de Wachowski-filmschool ging. Hij was mijn stunt double in de trilogie en ik denk dat Lana, de regisseur en schrijver het werk van Chad en zijn manier van films maken echt kan waarderen."

"Er is een boel dat Lana probeert te verweven in deze film, wat leven en kunst betreft, voor alle mensen die in de film zitten. En ik denk dat het haar aan het lachen maakte dat Chad de echtgenoot van Trinity's Matrix-tegenhanger was."

NieuwsFilm

meest populair