3 dikke aanraders die nu gewoon op Videoland staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Videoland staan

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Videoland heeft een verrassend goed aanbod. FilmTotaal heeft de catalogus van deze streamingdienst van eigen bodem vandaag eens voor je onderzocht en drie aanraders voor je op een rijtje gezet.

Whiplash (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a.
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Paradise Drifters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mees Peijnenburg | Cast: Jonas Smulders, Tamar van Waning, Bilal Wahib, e.a.
De tieners Lorenzo, Chloe en Yousef worstelen met het invullen van hun bestaan. Lorenzo wil zijn broer helpen door drugs voor hem te smokkelen, Chloe is van huis weggelopen en Yousef is eenzaam. De levenspaden van de drie kruisen elkaar bij toeval. Samen reizen ze af naar Frankijk en Spanje.

The Belko Experiment (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg McLean | Cast: Tony Goldwyn, Adria Arjona, John Gallagher Jr., e.a.
De werkdag voor het personeel van het bedrijf Belko Industries begint zoals alle andere. Hier komt drastisch verandering in wanneer een onbekende stem via de bedrijfsintercom omroept dat iedereen verplicht mee moet doen aan een krankzinnig sociaal experiment: elkaar doden of gedood worden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair