De 3 topfilms die Netflix deze week nieuw heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week nieuw heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.

The Piano (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill, e.a.
Ada McGrath, een dove Schotse vrouw die niet meer praat sinds haar zesde, wordt door haar vader uitgehuwelijkt aan Alisdair Stewart, een gevoelloze man uit Nieuw-Zeeland. Daar vertrekt ze samen met haar dochter Flora en haar geliefde piano naartoe. Al snel ontwikkelt ze een even onverwachte als sensuele relatie met een andere vreemdeling.

Wat is dan Liefde (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aniëlle Webster | Cast: Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, e.a.
De idealistische echtscheidingsadvocate Cato krijgt de kans om partner te worden bij een groot commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Haar nieuwe collega Gijs, een onuitstaanbare kwal die alles vertegenwoordigt wat zij verafschuwt, is het vanzelfsprekend oneens met haar aanpak en werkt haar flink tegen. Maar dan moeten de twee gedwongen samenwerken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair