'Spider-Man: No Way Home' dumpt Nick Fury in ruil voor...

'Spider-Man: No Way Home' dumpt Nick Fury in ruil voor...

Het MCU heeft een nieuwe Nick Fury.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het verbindend weefsel in Phase One van het Marvel Cinematic Universe, was Nick Fury, gespeeld door Samuel L. Jackson. Hij bracht de Avengers samen en was in meerdere films in een bijrol te zien.

Naarmate het MCU zich verder ontwikkelde, werd het steeds minder nodig voor Nick Fury om zich ergens mee te bemoeien, met name na de val van SHIELD. Sinds Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings hadden we al het gevoel dat Wong (Benedict Wong) de rol van Fury over zou nemen en dat werd bevestigd in Spider-Man: No Way Home.

Wong!
Wong overleefde de Blip waarbij de helft van het leven in het universum uitgeroeid werd door Thanos. En hij was een van de helden die het opnam tegen Thanos, vocht in Shang-Chi tegen de Abomination en bleek bevriend met hem.

Vervolgens rekruteerde hij Shang-Chi en Katy om mee te helpen met onderzoek naar de Ten Rings. En in Spider-Man: No Way Home blijkt dat Wong de Sorcerer Supreme is, een positie die hij op zich nam na de verdwijning van Doctor Strange.

Wong is bovendien degene die Doctor Strange waarschuwt zijn spreuk om de wereld de identiteit van Spider-Man te doen vergeten, vooral niet uit te voeren. De verwachting is dat z'n rol alleen maar groter wordt.

NieuwsFilm

meest populair