'The Matrix Resurrections'-acteurs leggen de Matrix uit

'The Matrix Resurrections'-acteurs leggen de Matrix uit

Goed als je de eerdere films nog niet hebt gezien.

Mocht je The Matrix Resurrections toevallig op een of andere manier al hebben gezien, dan zal je misschien nog wat vragen hebben over de vierde film in de reeks. De film zit namelijk niet alleen vol met heel wat kogels, maar er wordt ook flink in gepraat om de gebeurtenissen uit te leggen, aan Neo en aan de kijkers.

In de States en andere landen draait Resurrections al enkele dagen in de bioscopen. In Nederland kan dat helaas niet, maar er zijn wel drie manieren op dat alsnog te doen. Je kunt uiteraard ook wachten tot 14 januari, het moment waarop de bioscopen weer open zouden kunnen gaan.

Cast over The Matrix Resurrections
Warner Bros. heeft nu een video online gezet waarin de Resurrections-cast de Matrix uitlegt voor de mensen die niet zo bekend zijn met de franchise. En dat gebeurt ook nu weer met een hele hoop woorden, en zonder spoilers.

In de video zie je Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra, Jessica Henwick, Erendira Ibarra en Jonathan Groff. Helaas geen hoofdrolspeler Keanu Reeves of regisseur Lana Wachowski.



NieuwsFilm

meest populair