Sony Pictures wil bijzonder grote naam voor Marvel-film 'Black Cat'

Maar of dit gaat lukken...

Met de nieuwe Venom en Spider-Man films heeft Sony Pictures nu veel succes en de studio zal het Spider-Man universum graag snel willen uitbreiden. De films Morbius en Kraven the Hunter staan al op het programma en nu wil de studio ook dat Black Cat er snel gaat komen.

Althans, dat schrijft Giant Freakin Robot. Volgens hun bron bij Sony richt de studio zich op actrice Anya Taylor-Joy. Het oogappeltje van Hollywood zou de rol van Felicia Hardy a.k.a. Black Cat moeten gaan spelen in een solofilm.

Anya Taylor-Joy als Black Cat?
Alweer even geleden werkte Sony Pictures aan de film Silver & Black, een solofilm met Black Cat en Silver Sable. Dat project werd gecanceld en al tijden zijn er geruchten over de Black Cat-film.

Taylor-Joy zagen we redelijk recent nog in de Marvel-flop The New Mutants. Even later straalde ze in de Netflix-serie The Queen's Gambit en dit jaar dook ze op in Last Night in Soho.

Haar komende projecten zijn The Northman, David O. Russells nieuwste film en The Menu van Mark Mylod en Adam McKay. Ze moet nog aan de slag met de De Mario-animatiefilm, Mad Max-spinoff Furiosa en de thriller Laughter in the Dark.

NieuwsFilm

meest populair