3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
De voor moord veroordeelde Henri Charrière wordt verscheept naar een overzeese strafkolonie. Daar raakt hij bevriend de fijngevoelige crimineel Louis Dega, met wie hij een plan beraamt om te ontsnappen van het eiland. Na een mislukte poging daartoe, belanden de twee op het beruchte Duivelseiland. Alle hoop lijkt verloren, maar toch weet Charrière van geen opgeven.

Mank (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Gary Oldman, Lily Collins, Amanda Seyfried, e.a.
Herman Mankiewiecz, een scenarioschrijver die wel van een drankje houdt, breekt zijn been bij een auto-ongeluk. Vervolgens wordt hij ingehuurd om het script te schrijven van wat de debuutfilm van de jonge regisseur Orson Welles moet worden. Mankiewiecz komt onder de nodige druk te staan, want het script moet binnen negentig dagen af zijn. Vanuit bed begint hij erop los te tikken.

The Trial of the Chicago 7 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a.
In 1968, het jaar waarin de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot verdeelt, raken demonstranten in Chicago slaags met de politie. Een jaar later laat president Nixon acht betogers vervolgen voor samenzwering en rebellie, waarvan een zaak apart wordt behandeld. Het proces tegen de Zeven van Chicago wordt een grote schijnvertoning.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair