Marvel en Sony hadden ooit plannen liggen voor een superheld van Zendaya

Marvel en Sony hadden ooit plannen liggen voor een superheld van Zendaya

Maar die verdwenen vrij snel in de prullenbak...

Attentie: Dit artikel bevat uiteraard spoilers voor Spider-Man: No Way Home!

In de Spider-Man trilogie van Marvel kennen we Tom Holland als het alter ego van Peter Parker en Zendaya als zijn liefje MJ. Maar ooit lagen er plannen om ook van haar een superheld te maken.

En toch nog even een dubbele waarschuwing (het kan niet vaak genoeg), in onderstaande alinea volgt een spoiler over de plot van Spider-Man: No Way Home, dus bedenk goed wat je volgende stap gaat zijn.

No Way Home heeft de relatie tussen Peter en MJ schijnbaar tot een eind gebracht en het is afwachten of we Zendaya nog terug gaan zien.

Haar rol werd enorm uitgebreid in Far From Home (2019) nadat we voor het eerst met haar kennismaakten in Homecoming (2017). In een interview wordt de 25-jarige actrice gevraagd of ze ooit met de producenten heeft gesproken over een superheldenrol.

"Nee, nee, nee... ik..." antwoordt ze voordat Holland tussenbeide komt met: "Ze probeerden het wel een tijdje, weet je nog"? Zendaya: "Ja, maar ik laat het superheld-ing over aan deze [wijst naar Holland]".

Wie zou ze dan geworden zijn?
Waarschijnlijk behoorden burgerwachten Jackpot en Black Cat tot de opties en dit zou de trilogie een compleet andere kant op hebben gestuurd. Maar wie weet wat de toekomst voor ons en Zendaya gaat brengen!



NieuwsFilm

meest populair