Harrison Ford heeft pakkende reactie op spelen oude Indiana Jones

Harrison Ford heeft pakkende reactie op spelen oude Indiana Jones

Indiana Jones 5 komt in 2023 in de bioscoop.

Als Indiana Jones 5 in 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt dan zal acteur Harrison Ford al 80 jaar oud zijn. Niet bepaald de leeftijd om met je zweep boven bijvoorbeeld een ravijn te hangen. De acteur dacht er in het verleden al het zijne van.

In 2008 tijdens een interview voor Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull werd de toen 66 jarige Ford gevraagd naar hoe hij denkt over zijn leeftijd en het spelen in de vierde Indy-film.

18, 20 jaar ouder... Dus wat?
"Dat was een van de dingen waar ik het meest enthousiast over was. Erken gewoon de jaren, zonder tegenstribbelen. Wat maakt het uit? 'De man is 18, 20 jaar ouder.' Dus wat?" zei Ford in een eerste reactie op zijn leeftijd en het spelen in de vierde Indy-film.

"Ja, ik heb het gehoord." was de reactie van Ford nadat hij hoorde dat mensen hem te bejaard vonden. "'Aaaaw, hij is ouder.' Nou, s***, ja. En trouwens? Dat ben jij ook. Dat... ben... jij... ook! Kijk eens in de f***ing spiegel! "

De afgelopen jaren stond Ford nou niet bepaald te trappelen om in zijn topfranchises terug te keren. Zo zagen we hem in Blade Runner 2049 in 2017 en Star Wars: The Force Awakens in 2015.

Een digitaal jongere Indiana Jones in 2023
De opnames voor Indiana Jones 5 van regisseur James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) startten in juni 2021 en zouden deze maand afgerond worden. Ford zou in de film digitaal verjongd worden. De release staat gepland voor (pas) 30 juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair